АКТУАЛЬНО

Розпочалися навчання для майбутніх катехитів Кам’янець-Подільської єпархії

Четвер, 04 березня 2021, 10:57
З благословення правлячого архиєрея Кам’янець-Подільської єпархії Івана Кулика 27 лютого 2021 року розпочалося навчання для майбутніх катехитів.

Навчальний процес організовує Патріарша катехитична комісія УГКЦ у співпраці з Катехитично-педагогічним інститутом УКУ та Катехитичною комісією Кам’янець-Подільської єпархії.

Катехитичні курси проходитимуть впродовж трьох років. Окрім основного напрямку – «катехит», є можливість додатково отримати ще одну із шести спеціалізацій. На вибір: вчитель духовно-моральних предметів; провідник біблійних спільнот; сімейний консультант; аніматор молодіжних спільнот; дяк-регент; релігійні масмедіа. З огляду на карантин, лекції відбуватимуться онлайн. Кожен студент матиме особистий кабінет, у якому будуть навчальні матеріали у вигляді відеолекцій та електронних підручників. Перше заняття, вступну зум-лекцію «Покликання і місія мирян», провела сестра Наталія  Мельник,  настоятелька Згромадження сестер Пресвятої родини.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://ugcc.km.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next