АКТУАЛЬНО

Розпочалися реколекції для родин священників Харківського екзархату

Вівторок, 23 червня 2020, 17:40
23 червня розпочалися реколекції для священників Харківського екзархату та їхніх родин. Дні духовної віднови відбуваються у мальовничому селі Олефирівка Полтавської області під проводом о. Корнилія Яремака, ЧСВВ.

Зустрічі об’єднані темою “Слово Боже, втілене в слово людське” і запрошують учасників до роздумів про Святе Письмо, про його зв’язок із життям, про зустріч Бога і людини, про спілкування в молитві.

Реколекції розпочалися Святою Літургією, яку очолив екзарх Харківський Василій Тучапець. У своєму слові архиєрей привітав реколектанта о. Корнилія, священників екзархату, їх дружин і дітей, а також аніматорів. Владика Василій пригадав слова святого апостола Павла, який говорив про два закони: з одного боку, людина хоче робити добро, але його не робить, з іншого –вона не хоче робити зла, проте його робить. “В нашому життя трапляється подібне, тому бажаю вам, щоб ці реколекції допомогли нам стати тими, хто хоче робити і робить добро”, – побажав екзарх Харківський.

Пресслужба Харківського екзархату

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next