АКТУАЛЬНО

Розпочалися реколекції для священиків Івано-Франківської архиєпархії

Вівторок, 28 червня 2016, 19:07
У понеділок, 27 червня, розпочалася молитовна віднова духу для священнослужителів Івано-Франківської архиєпархії. Цього року традиційні реколекції проходитимуть у стінах духовної семінарії, де колись наші отці проводили свої студентські роки. На запрошення владики Володимира, Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського, реколекції проводить отець-реколектант Віталій Храбатин.

Програма реколекцій розрахована на чотири дні та включає в себе не тільки науки від проповідника, а й насичену молитовну програму церковного правила, ділення власним душпастирським досвідом, приватні розмови з сповідниками Року Божого милосердя.

Отець Віталій Храбатин для роздумів вибрав тему «Священик – служитель Таїнства та проповідник Слова». Реколектант пропонує слухачам здійснити рефлексії стосовно кореня свого покликання, власного посланництва до служіння. Проповідник, використовуючи щоденні уривки Євангелії, пропонує кожному замислитися над питанням: ким є особа священика і що він має робити.

Цьогорічні реколекції для священиків Івано-Франківської архиєпархії проходитимуть у 4 тури і триватимуть до серпня.

 

ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next