АКТУАЛЬНО

Розпочалася підготовка до Собору Івано-Франківської архиєпархії

П'ятниця, 27 грудня 2013, 15:49
26 грудня владика Володимир (Війтишин), Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський, провів перше засідання із соборовою комісією стосовно підготовки до проведення Собору Івано-Франківської архиєпархії.

Під час засідання було обговорено період і місце проведення трьох сесій Собору (в Івано-Франківську, Галичі та Долині), а також тематику доповідей і склад доповідачів, - повідомили у прес-службі Івано-Франківської архиєпархії.

У своєму слові Митрополит Володимир окреслив завдання соборової комісії та заохотив всіх до плідної праці. Він зокрема сказав: «В Івано-Франківській архиєпархії в 2014 році відбудеться Архиєпархіальний собор, а у вересні 2015 року в Івано-Франківську - Патріарший Собор УГКЦ. За давньою традицією нашої Церкви у діяльності Собору велике завдання покладається на кожного вірного, який є активним учасником соборності Церкви. У зв'язку з цим, ласкаво звертаюся до вас, всечесні отці, монахи і монахині, дорогі миряни з великим проханням давати свої пропозиції до початку проведення Собору на тему: «Парафія - місце зустрічі з живим Христом» ».

Пропозиції можна надсилати на адресу: [email protected],  Івано-Франківськ, вул. Василіянок, 64, Секретаріат Собору, або  вкинули лист у відповідну соборову скриньку, яка є в кожному храмі архиєпархії.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next