АКТУАЛЬНО

Розпочалося паломництво на Святу Землю, доповнене духовними вправами св. Ігнатія Лойоли

Понеділок, 21 жовтня 2013, 18:55
21 жовтня на Святу Землю вирушила паломницька група, організована Патріаршим паломницьким центром Української Греко-Католицької Церкви. Духовний провідник групи – о. Андрій Зелінський, ТІ. Жовтнева поїздка має характер духовної віднови та відбувається під назвою “Реколекції на колесах: духовна подорож слідами Спасителя”.

Вирушаючи в подорож до Тель-Авіва, о. Андрій звернувся до прочан зі словом: “Ми розпочинаємо свою подорож за надією. Свята Земля завжди була землею надії для християн. Основною темою національного гімну Ізраїлю також є надія, отже, під час паломництва ми відкриватимемо для себе нові обрії надії, обрії власної віри, подорожуючи стежками Христа”.

Довідка

Ось уже протягом майже п’яти століть Духовні вправи святого Ігнатія Лойоли, засновника Товариства Ісуса (Чину отців єзуїтів), допомагають мільйонам християн поглиблювати свій духовний досвід у Церкві, розвивати особисту дружбу з Спасителем у контексті життєвих буднів, ставати його вірними послідовниками у світі, в якому вони покликані здійснювати свою християнську місію. Наше паломництво пропонує заглибитися у цю багату духовну традицію, стати учасниками захоплюючої подорожі до глибин духу, прямуючи стежками, якими мандрував сам Ісус Назарянин. Інтенсивний курс духовності для сучасної людини “Реколекції на колесах: духовна подорож слідами Спасителя” поєднаний з мальовничими краєвидами Святої Землі та з можливістю особисто доторкнутись до дійсності, овіяної сивою давниною, у якій здійснювалося наше спасіння.

Окрім відвідин визначних біблійних місць і християнських святинь, у програмі паломництва:

- фундаментальні засади духовного життя для людини сьогодення;

- впровадження у молитву за духовною методикою св. Ігнатія Лойоли;

- поглиблення самопізнання у контексті християнської духовності;

- можливість особистого духовного супроводу за методикою Духовних вправ святого Ігнатія Лойоли.

 

http://pilgrimage.in.ua/?p=1597

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next