АКТУАЛЬНО

Розпочав роботу новий сайт Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

Вівторок, 20 вересня 2016, 13:03
Розпочав свою роботу новий сайт Комісії УГКЦ «Справедливість і мир». Про це повідомляє Інформаційна служба Комісії.

Тепер інформаційний ресурс Комісії можна знайти за адресою http://www.iupax-ugcc.org.ua. Сайт Комісії містить цілу низку нових пропозицій і послуг для зацікавлених осіб у сфері суспільного вчення та соціального служіння Церкви. Окрім новин та аналітики, новий сайт також слугуватиме інформаційною базою та ресурсом щодо різноманітних тем християнського суспільного вчення, серед яких гідність і права людини, суспільна справедливість, політична спільнота, праця та економічна діяльність, мир та порозуміння, спільне благо, солідарність тощо.

Окремим службовим ресурсом сайту є можливість пошуку документів суспільного вчення Церкви, серед яких енцикліки, документи УГКЦ та ін. Серед іншого, сайт пропонує увазі ініціативи Комісії, її друковані видання, соціальну пастирську діяльність, де можна знайти молитви та проповіді, а також блоги представників Комісії. Цікавинкою сайту є «Історії, які надихають» - матеріали про людей, які діляться досвідом свого життя та досягненням успіхів особистого та суспільного характеру.

Оновлений сайт Комісії УГКЦ «Справедливість і мир» стане ефективним інструментом поширення суспільного вчення Церкви, можливістю допомоги, спільного пошуку відповідей на актуальні суспільні проблеми, дискусії, контакту і взаємодії із більшою кількістю осіб, зацікавлених у цій тематиці. 

Інформаційна служба Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next