АКТУАЛЬНО

Розпочав роботу оновлений сайт Патріаршого Паломницького Центру

Середа, 17 липня 2013, 11:58
14 липня розпочав свою роботу оновлений сайт Патріаршого Паломницького Центру (ППЦ) УГКЦ pilgrimage.in.ua. На веб-сторінці представлені актуальні паломництва, що організовує Центр. Акцент сайту зроблено на паломницьких турах відпустовими місцями України та світу, а також духовно-пізнавальними екскурсіями Україною. Існує можливість зголоситися в паломництво он-лайн, після чого менеджер Патріаршого Паломницького Центру зв'яжеться з заявником та узгодить деталі замовлення.

На оновленій веб-сторінці представлені річні напрацювання Центру, а саме - зібрана протягом декількох років база даних храмів УГКЦ, чудотворних ікон та мощей, що освячують храми своєю присутністю. Окремий розділ сторінки присвячений календарю храмових свят та відпустів, що відбуваються в більш ніж 100 церквах, соборах, лаврах УГКЦ.

Уже найближчим часом можна буде зареєструватися на прощу до таких паломницьких місць як Крехів, Гошів, Страдч, Крилос, Унів. Патріарший Паломницький Центр організовує прочан та забезпечує побут паломників під час їхньої подорожі.

Актуальним завданням Центру на серпень є підготовка та організація побуту прочан з усього світу, що прямують до Києва на Міжнародну всецерковну прощу до Патріаршого Собору Воскресіння Христового у Києві.

Веб-сторінка Патріаршого Паломницького Центру постійно удосконалюється відповідно до запитів інтернет-користувачів та приймає відгуки щодо функціонування сайту.

 

Прес-служба ППЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next