АКТУАЛЬНО

Розпочався благодійний онлайн-курс англійської мови для малозабезпечених іммігрантів

Понеділок, 18 січня 2021, 11:54
17 січня стартував 20-годинний благодійний онлайн-курс англійської мови для малозабезпечених новоприбулих Філадельфії та околиць.

Проєкт, організатором та головним спонсором якого є Релігійне товариство українців-католиків «Свята Софія» США (ТСС А), було ініційовано в рамках платформи «ESL.Ukraine»у співпраці з «Коморою доброго самарянина» при Філадельфійській архиєпархії УГКЦ.

Молитву на відкриття курсу провів владика Андрій Рабій, єпископ-помічник Філадельфійський. Упродовж десяти тижнів з 17 учасниками курсу на трьох рівнях працюватимуть викладачі-волонтери зі Сполучених Штатів Америки (Ірина Іванкович), Канади (Тарас Малюжинський), студенти з України (Віра Грабчук, Карина Карпишина), які навчалися у США за програмою FLEX, та викладачка англійської мови зі Львова Зоряна Когут.

У програмі передбачено заняття з граматики, розмовної мови, читання, майстерності писання, вокабуляру. Навчальний процес відбуватиметься не лише за традиційним методом підручника, а й із застосуванням новітніх технологій, які мають на меті в зрозумілий та доступний спосіб донести матеріал. Учасники програми матимуть чудову нагоду спілкуватися живою англійською мовою у дружньому колективі. Програму укладено з думкою про подолання мовного бар’єру і полегшення адаптації в англомовному середовищі.

За словами голови ТCС А Ірини Іванкович, «це перша ініціатива благодійного навчання англійської мови для українців в розсіянні сущих. Нашим бажанням є допомогти новоприбулим покращити знання мови або ж закласти її фундамент, адже вміння порозумітися в середовищі, яке стало другою батьківщиною, є звичайною необхідністю. Виходимо назустріч передусім тим краянам, фінансові можливості яких не дозволяють відвідувати платні курси».

Курс потриває до 28 березня.

Пресслужба товариства «Свята Софія» США


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next