АКТУАЛЬНО

Розпочався другий навчальний заїзд ліцензіату з канонічного права

Середа, 18 квітня 2018, 18:29
На основі тісної співпраці Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ з Люблінським католицьким університетом у сфері освіти, у вівторок, 17 квітня, в приміщенні Івано-Франківської духовної семінарії розпочався другий навчальний заїзд ліцензіатської програми з канонічного права.

Таке навчання спрямоване на підготовку спеціалістів канонічного права, як східного, так і західного. Ця співпраця дає змогу 16 студентам із різних єпархій, монаших чинів та згромаджень Української Греко-Католицької Церкви та Римо-Католицької Церкви в Україні здобути диплом ліценціата канонічного права від Люблінського університету, не витрачаючи часу на доїзд до Любліна, а пройшовши курс навчання в Івано-Франківську.

Чергові лекції проводитимуть викладачі Люблінського католицького університету на основі укладеної ліценціатської програми.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next