АКТУАЛЬНО

Розпочався душпастирський візит Глави УГКЦ до Франції

Середа, 06 травня 2015, 17:26
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав прибув до столиці Франції з душпастирським візитом, який триватиме до 11 травня.

Зокрема сьогодні, 6 травня, Предстоятель Церкви зустрінеться з українськими священиками Франції, Бельгії та Німеччини під час їхніх духовних реколекцій, які провадить владика Василь (Тучапець).

7 травня заплановані зустрічі Глави УГКЦ з французькими високопосадовцями, зокрема з сенатором Ерве Море (Hervé Maurey), президентом Сенатської групи "Франція-Україна".

О 12.00 Блаженніший Святослав дасть прес-конференцію в катедрі Святого Володимира в Парижі. О 18.00 Глава УГКЦ візьме участь у церемонії вручення ордену кавалера Почесного легіону владиці Борисові (Ґудзяку), Єпископові Української Греко-Католицької Церкви у Франції, Швейцарії і країнах Бенілюксу.

8 травня, о 8.00, Предстоятель УГКЦ служитиме Месу в Апостольській нунціатурі в Парижі. Цього дня також заплановані зустрічі з кардиналами Франції.

9 травня, о 9.30, Блаженніший Святослав освятить каплицю в єпархіальному будинку в районі Vincennes (27 avenue Foch). Цього ж дня Глава УГКЦ у катедрі зустрінеться з учителями, батьками і дітьми Школи святого Володимира. О 18.00 відслужить Вечірню, після чого о 19.00 проведе зустріч з вірними греко-католиками в катедрі святого Володимира.

10 травня Блаженніший Святослав побуває в містечку Санліс, де о 9.45 покладе квіти до пам’ятника Анни Київської та до пам’ятної дошки жертвам Голодомору (Place des Arènes). Об 11.00 Предстоятель УГКЦ в Санлісі відслужить Божественну Літургію.

11 травня Глава Церкви візьме участь у зустрічі–дискусії у Фундації Роберта Шумана.

Фото з архіву

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next