АКТУАЛЬНО

Розпочинається відбір кандидатів на отримання соціально-академічної знижки в Українському католицькому університеті

Четвер, 27 лютого 2020, 14:20
В Українському католицькому університеті розпочинається відбір кандидатів на отримання соціально-академічної знижки серед абітурієнтів бакалаврських програм.

Така знижка – це виявлення підтримки вступникам, що не мають змоги самостійно оплатити навчання та водночас демонструють високі академічні показники. Також вступники можуть претендувати на інші знижки, однак – уже безпосередньо під час подачі документів при вступі.

Охочим отримати знижку потрібно пройти відбір ще до подачі документів в університет, тобто – вже тепер (до 5 квітня). Тож УКУ на момент вступу знатиме претендентів на знижку, яка передбачає стовідсоткову оплату за перший і другий роки навчання та п’ятдесятивідсоткову – за третій та четвертий. Кожна з одинадцяти бакалаврських програм надає п’ять соціально-академічних знижок.

Однак високі результати в навчанні для можливості отримання знижки не є єдиним критерієм – абітурієнт має також підлягати одному із семи соціальних критеріїв. Також до уваги завжди береться соціальна активність, участь у громадських ініціативах, навички лідерства абітурієнтів. Якщо після школи вступники, до прикладу, вирішили взяти gap year, вони можуть поділитися, чим цей досвід став корисним для їхнього майбутнього навчання та кар’єри.

Усього на абітурієнтів, що вирішили взяти участь у відборі на отримання соціально-академічної знижки, чекають три етапи. Перший триває від 12 лютого до 5 квітня. Це заповнення анкети та обмежене в часі онлайн-тестування на платформі open.ucu.edu.ua. З усіх запропонованих спеціальностей абітурієнти можуть обрати максимально три.

На другому етапі слід вибрати щонайбільше дві спеціальності, навіть якщо успішно були пройдені всі. Цей етап відбувається в травні напередодні ЗНО та є письмовим іспитом в університеті: написання есею або розв’язання математичних задач чи практичних кейсів.

Третій етап проходить у червні після ЗНО та передбачає співбесіду з комісією. Для участі абітурієнт також обирає тільки дві програми. Ще перед співбесідою учасники мають написати мотиваційний лист на одну із запропонованих Університетом тем.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ucu.edu.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next