АКТУАЛЬНО

«Розумні і щасливі священики та миряни – це запорука поширення віри» – обновлянка про реколекції в Язловецькому замку

Четвер, 18 квітня 2019, 12:08
Товариство Українських студентів-католиків «Обнова» 11-14 квітня провело реколекції спільно з молоддю Чернівецької єпархії в Язловецькому замку на Тернопільщині.

Про досвід реколекцій пише обновлянка Ірина Ляльчук:

«Ці реколекції дали мені те, що я так довго шукала, – спокій і гармонію з собою через спілкування з Богом. Отець-реколектант Дмитро Романко та духівник «Обнови» о. Руслан Боровий відповіли на ті питання, які довгий час цікавили мене і утвердили мою віру. Як на мене, то саме розумні і щасливі священики та миряни – це запорука поширення віри. Бо тільки приклад того, що думаючі люди з критичним мисленням можуть бути щасливі з Господом – це те, чого дуже часто бракує молоді, яка ще не настільки утвердилася у своїй вірі, щоб протистояти іншій частині світу і його викликам.

Проте, реколекції – це не тільки духовні науки та молитва, хоча це є дуже важливим.

Реколекції – це люди, які тебе оточують. Бути в оточенні однодумців – це те, що надихає і заспокоює, що ти не сам, що є ще багато людей, які поділяють твою віру. Я просто щаслива, що познайомилася з такими прекрасними людьми, а з тими, з ким вже була знайома до того, – дуже зблизилась. Кожна особистість дала мені добрий досвід і певним чином змінила мої погляди, і це – безцінно. Тому, якщо спитаєте мене, що таке Обновлянські реколекції, я скажу – щастя бути з Богом в оточенні прекрасних людей».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.cv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next