АКТУАЛЬНО

«Руки допомоги» організували збір коштів для реалізації проектів

Четвер, 20 грудня 2018, 16:48
19 грудня 2018 року волонтери при місії Центру опіки сиріт Львівської архиєпархії організували благодійний Різдвяний ярмарок для збору коштів на розвиток руху «Руки допомоги».

У Львові, біля входу у Гарнізонний храм, усі охочі мали нагоду придбати вироби, виготовленні руками волонтерів, почастуватися гарячим чаєм і смачними пляцками й тістечками, збагатити свою комору закрутками, які приготували учасники Дитячої кулінарної школи «Казанок». Ця ініціатива дозволила парафіянам і гостям міста ознайомитися із працею волонтерів і внести свою лепту у розвиток волонтерського руху «Руки допомоги».

На ярмарку було зібрано понад двадцять шість тисяч гривень. Ці кошти сприятимуть реалізації запланованих проектів.

Організатори акції щиро вдячні всім, хто підтримав ініціативу молоді: «Завдяки Вам волонтерський рух зможе розвиватися і творити різноманітні заходи для дітвори».

Волонтерський рух «Руки допомоги» діє при місії «Центр опіки сиріт» понад вісім років. Це активна молодь, завдяки якій організовуються різноманітні акції, поїздки, проекти для дітей-сиріт, дітей СЖО, дітей, батько яких загинув у зоні АТО, багатодітних сімей та ін. Щотижня волонтери відвідують дітей у навчальних закладах, готують програми виїздів, літніх та зимових таборів, є активними учасниками, координаторами проектів, які організовує місія.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next