АКТУАЛЬНО

«Руки допомоги» та DoBrо долучились до благодійного проекту

Четвер, 07 червня 2018, 13:28
5 червня 2018 року молоді львів’яни із волонтерського руху «Руки допомоги» та волонтерського простору DoBro долучилася до Міжнародного проекту «Твори добро», який проходить на базі Винниківської санаторної школи-інтернату.

У проекті беруть участь учні зі Сходу України – міста Костянтинівки Донецької області, з  Миколаївської області, що на Півдні України, з центральної Черкаської області. Західна Україна представлена Дмитровецьким НВК із карпатського села Козьова, гості з Польщі та господарі – учні ВСШІ.

Волонтери організували цікаву велику гру для семи команд з різноманітними зупинками, на яких дітвора виконувала завдання. Опісля діти виконали спільний танець - «Королівський банс», ознайомилися з результатами конкурсних завдань і почастувалися гостинцями.

Допомогли у проведенні заходу ГО «Школа мрій» на базі Винниківської санаторної школи-інтернат і Винниківська міська рада.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next