АКТУАЛЬНО

Різдво в Екуменічному домі соціальної допомоги в Пралківцях

Понеділок, 08 січня 2018, 14:08
Цьогорічні святкування Навечір’я Різдва Христового в Екуменічному домі соціальної допомоги в Пралківцях (Польща), 6 січня 2018 році традиційно розпочали молитвою в храмі Божого Милосердя.

Під проводом Митрополита Перемисько–Варшавського Архиєпископа Євгена (Поповича), за участю Архиєпископа Івана (Мартиняка), о. Христофора Блажеєвського, о. Дмитра Лешко, пралата кс. Станіслава Бартміньського пролунала молитва «З нами Бог» у виконанні гостей семінаристів Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ: Івана Височанського, Ігоря Дмитришина, Юрія Іленкова, Василя Пишковича та Владислава Ігнатюка.

Зібрані Сестри Служебниці НДМ з перемиських спільнот разом з  мешканцями Дому та їх родинами, працівниками, приятелями заносили молитву до Господа дякуючи за Його безмежну любов та милосердя до нас.

Після молитви, учасники поділились просфорою, складаючи собі навзаєм різдвяні побажання.

Окрасою цьогорічних святкувань був особливий концерт семінарийного гурту «МетаНоя», який приїхав поділитись радістю з Народження Христа.

Сестри Служебниці НДМ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next