АКТУАЛЬНО

Різдвяна феєрія у м. Золочеві на Львівщині

Вівторок, 11 січня 2011, 15:28
У день Різдва Христового після святкових Богослужінь у храмах УГКЦ м. Золочева відбулися святкові дійства на честь Дитяти-Ісуса. Увечері, о 18.00, до василіанського храму Вознесіння ГНІХ прибули люди із різних парафій міста, щоб взяти участь у фестивалі коляди.

У день Різдва Христового після святкових Богослужінь у храмах УГКЦ м. Золочева відбулись святкові дійства на честь Дитяти-Ісуса. Увечері, о 18.00, до василіанського храму Вознесіння ГНІХ прибули люди із різних парафій міста, щоб взяти участь у фестивалі коляди.

На церковному подвір’ї, біля різдвяного вертепу, з привітальним словом до усіх звернувся ієромонах Тома Кушка, ЧСВВ, настоятель монастиря Вознесіння ГНІХ. Свято коляди розпочав дитячий хор «Сяйво» із тутешньої святині. Опісля коляду продовжили старші хорові колективи м. Золочева.

Окрім коляди та віншування, кожен мав можливість пригоститися та поділитися солодощами з різдвяного столу. Особливо учасникам свята сподобалися пампухи.

На завершення фестивалю коляди навколо вертепу лунали святкові феєрверки.

 

Повідомив о. Йоаким Ковальчук, ЧСВВ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next