АКТУАЛЬНО

Різдвяна подорож священичих сімей Бучацької єпархії

Середа, 15 січня 2014, 11:42
Cпільнота священичих сімей Бучацької єпархії організувалася в різдвяну подорож до найбільшої в Україні шопки, яка є у храмі Святого апостола Петра отців францишканців у м. Тернополі.

«Цей духовний відпочинок, - як поділилися учасники,- був нагодою більше побути разом також і дружинам священиків, і їхнім дітям. Під час спільної трапези ми поділилися здобутками та труднощами священичих сімей. Більше запізнали одні одних. Цей, чудово проведений, час, який нас ще більше поєднав став прекрасним  дарунок для наших родин від Пресвятої родини».

Слід зауважити, що священичі родини збираються в єпархіальному приміщенні Бучацької єпархії у зручний для всіх час раз в місяць для молитви та взаємного діалогу. Духовним провідником такої родинної спільноти є о. Андрій Лемчук.

Прес-служба Бучацької єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next