АКТУАЛЬНО

Різдвяне свято для дітей БФ «Карітас-Київ» у ТРЦ Sky Moll

Субота, 11 січня 2014, 12:10
«9 січня 2014 року для дітей благодійного фонду «Карітас-Київ» відбулося Різдвяне свято. Свято було незвичайне тим, що проходило в «Ігроленді» ТРЦ Sky Moll, який організували його працівники. Участь взяло майже 40 дітей віком від 5 до 12 років із багатодітних, малозабезпечених сімей, діти напівсироти та сироти», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Програма свята була дуже насиченою та цікавою, повна несподіванок та сюрпризів. Новорічно-різдвяна вистава із казковими героями дуже захоплювала дітей, оскільки ці персонажі їм були знайомі із казок та мультфільмів. Конкурси та ігри, в яких діти брали безпосередню участь, теж були дуже до вподоби дітям. Після святкової програми усі ласували за святковим столом піцою, фруктами, печивом та солодощами. А на завершення досхочу награлися у дитячих лабіринтах та атракціонах «Ігроленду».

Насамкінець, діти отримали різнокольорові гелеві кульки, з якими відходили додому, несучи святковий настрій та радість до своїх домівок. Кожна дитина відчула свою важливість і щастя від проведеного часу.

Благодійний фонд «Карітас-Київ» висловлює щиру вдячність керівнику комплексу «Ігроленд», ТРЦ Sky Moll - Савицькій Валентині Володимирівні, завдяки якій було організовано це свято для дітей.

«Дякуємо також нашим друзям БФ "Velvet Hearts" - Олександрі Балясній, Анні Мозговій, Анні Кузнецовій, Олені Тітілкіній, які посприяли проведенню свята. Особлива подяка саме Олені, яка разом із дітками раділа та святкувала, допомагаючи у кращому проведенні свята. Всім щиро дякуємо та запрошуємо до подальшої співпраці», - підсумовує о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next