АКТУАЛЬНО

Різдвяні канікули з Богом для особливих дітей проходять в Івано-Франківську

Середа, 15 січня 2020, 12:53
13 січня в катехитичному центрі архикатедрального собору Воскресіння Христового, що в Івано-Франківську, на запрошення митр. прот. Юрія Новіцького розпочалися «Різдвяні канікули з Богом» для дітей із інклюзивної групи ГО «Об’єднані любов’ю».

Свято розпочалося з Божественної Літургії, яку очолив прот. Іван Стефурак – директор Департаменту інформації Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ. Під час спільної молитви діти мали можливість прислуговувати при вівтарі зі свічками. Усі бажаючі приступали до Таїнств Покаяння та Євхаристії. У своєму повчальному слові о. Іван сказав, що Ісус Христос народився в зовсім маленькій стаєнці та дав себе покласти в ясла для того, щоб спільно із нами пережити увесь біль та дискомфорт у цій земній мандрівці. Проповідник переконаний, що саме в кожному потребуючому щоденно проявляється наш новонароджений Господь.

Згодом о. Іван провів спільну зустріч, де кожен з учасників різдвяних канікул, а особливо батьки, змогли поділитись своїми життєвими переживаннями та свідченнями.

Майстер-класи, банси, забави, мультфільми, зустрічі й спільні колядування з міні-колективами міста, частування, зустрічі з психологом-реабілітологом та багато іншого чекає на дітвору при катехитичному центрі архикатедрального собору Воскресіння Христового до 17 січня.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next