АКТУАЛЬНО

Салезіанська молодь узяла участь у формаційній зустрічі «lifestyle #похристиянськи»

Середа, 03 березня 2021, 13:08
27 лютого у Львові відбулася формаційна зустріч для салезіанської молоді «lifestyle #похристиянськи». Цьогоріч спікером був відомий на теренах інстаграму блогер - священник Роман Демуш.

Говорили про те, як сучасному християнину жити у твердій вірі. Розглянули три Божі чесноти, що, на думку о. Романа, є найважливішими у формуванні правдивого стилю життя: убогість, чистота, послух. Це, як стверджує о. Роман, не просто набір слів, а справжній ключ до небесних дверей та вічного життя.

Основні тези цієї зустрічі: «Живіть просто! Цінуйте те, що маєте. Відмовтеся від «сміття»; «Вмійте слухати Бога та дякувати йому за усі добра, якими він нас наділив та наділяє»; «Потребуйте Бога та діліться ним з іншими!»; «Любіть людей, а не речі. Любіть безкорисливо»; «Жити у правді означає жити вільно. Вміти єднатися означає вміти бути разом».

Кожен із присутніх роздумував, чи «приносить радість мені моє життя».

Учасники зустрічі щиро вдячні отцю Романові Демушу за «щирість, відкритість і такий потужний спіч».

Невід’ємною частиною будь-якої зустрічі салезіанської молоді є робота в групах. Цього разу завданням учасників було створити інстаграм-акаунти з тематикою цієї зустрічі та грамотно наповнити сторінку, використовуючи всі ресурси інтернету та соціальних мереж.

Завершилася зустріч Ісусовою молитвою у стилі ТЕЗЕ.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://sdbua.net

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next