АКТУАЛЬНО

Салезіанська спільнота запрошує на святкування на честь святого Івана Боско

Вівторок, 30 січня 2018, 12:06
31 січня випадає важливе для всієї Салезіанської родини свято – день вшанування св. Івана Боско, батька і вчителя молоді, засновника Салезіанського згромадження. З цієї нагоди в салезіанських осередках будуть проведені різноманітні урочистості.

Зокрема, у храмі Покрови у Львові відбудеться Божественна Літургія, після якої присутні матимуть нагоду посмакувати доброю кавою в парафіяльній кав’ярні. Також для всіх охочих буде можливість відвідати свято, яке підготували аніматори ораторії св. Домініка Савіо.

У гімназії Шептицьких підготовка до свята розпочалася з початку тижня. «Ми розпочнемо святкування з виховної години в понеділок. У середу відслужимо святковий молебень на 12:45, а опісля відбудеться святкова програма, під час якої наші аніматори поставлять виставу про життя святого Івана Боско, а також буде представлене гасло генерального настоятеля («Плекаймо мистецтво слухати і супроводжувати». – Ред.). Під час тижня також відбудеться шаховий турнір для учнів школи, присвячений нашому святому», – розповів директор закладу о. Олег Ланднюк, СДБ.

Святкування на честь св. Івана Боско відбуватимуться також у родинному домі «Покрова» та салезіанській ораторії у Винниках.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sdbua.net

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next