АКТУАЛЬНО

Салезіанське згромадження УГКЦ запрошує на прощу та на відпуст до Духовно-відпустового центру УГКЦ с. Новосілка

Вівторок, 05 липня 2016, 18:06
У суботу, 9 липня 2016 року, у духовно-відпустовому центрі УГКЦ у с. Новосілка на Львівщині відбудеться третя одноденна молитовна піша проща на тему «Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя». Урочистості відбудуться з нагоди відпусту і храмового празника на честь Положення ризи Пресвятої Богородиці (15 липня).

Проща розпочнеться о 7.00 Божественною Літургією у храмі Різдва Пресвятої Богородиці (проспект Червоної Калини, 70 - на Сихові у Львові). 

З огляду на те, що в Духовно-відпустовому центрі с. Новосілка з нагоди Ювілейного року є відкриті Двері Божого милосердя, прочани матимуть нагоду отримати ювілейний повний відпуст, виконавши умови, приписані Церквою. Такими умовами, зокрема, є: приступити до Святої Сповіді, взяти участь у Святій Літургії та прийняти Святе Причастя. Зранку у Львові, у церкві Різдва Пресвятої Богородиці, буде можливість для прочан висповідатися, взяти участь у Святій Літургії і прийняти Святе Причастя. Інші умови для отримання повного ювілейного відпусту будуть виконані під час прощі.

Маршрут прощі: Храм Різдва Пресвятої Богородиці (Львів, проспект Червоної Калини, 70), район «Санта Барбара», с. Зубра, с. Жирівка, с. Вовків, с. Загір`я, с. Кугаїв, с. Підтемне, с. Раковець і Духовно-відпустовий центр с. Новосілка.

Усі охочі з тих місцевостей, де буде проходити проща, можуть долучитися до прощі.

Темою для роздумів під час прощі буде Боже милосердя та діла милосердя для душі й тіла.

У с. Новосілка відбудуться завершальні богослужіння та благословення для прочан.

Завершення прощі о 21.00, для львів’ян буде можливість повернутися автобусом до Львова.

Прес-служба отців салезіан

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next