АКТУАЛЬНО

Салезіани запрошують до Святого джерела на відпуст і храмовий празник святих мучеників Макавейських

П'ятниця, 12 серпня 2016, 09:14
Монаше згромадження отців салезіан у неділю, 14 серпня, запрошує на відпуст і храмовий празник святих мучеників Макавейських до духовного відпустового центру Української Греко-Католицької Церкви Святе джерело, що в с. Новосілка (Львівщина).

Об 11.30 в неділю розпочнеться Свята Літургія, а о 18.00 – Хресна дорога та Акафіст до святих мучеників.

Водночас у салезіанському молодіжному містечку SalesianYouth Campus, що в духовному відпустовому центрі, відбуватиметься Молодіжний форум «Стирай межі», який розпочнеться в п'ятницю, 12 серпня, і закінчиться в неділю, 14 серпня, в день відпусту і храмового празника святих мучеників Макавейських.

Під час форуму на молодь чекатиме чудова атмосфера, нові знайомства, життя в наметах, нічна варта та ватра, мегаквест, неймовірна вечірка, а головне – можливість дізнатися багато цікавого про себе і своїх друзів.

Зіркові гості вечірки: струнний квінтет «Rockoko» та кавер-бенд «SubRosa».

Програму «Стирай межі» можна переглянути на Фейсбук-сторінці форуму https://www.facebook.com/events/644957148995601/.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next