АКТУАЛЬНО

Салезіани готуються до відкриття форуму «Слухаю серцем»

Четвер, 02 серпня 2018, 12:34
У п’ятницю, 3 серпня, в Новосілці, що на Львівщині, розпочнеться салезіанський форум «Слухаю серцем». 4 серпня всі охочі матимуть можливість поспілкуватися та послухати цьогорічних спікерів: о. Юрія Остапюка, голову Центру студентського капеланства та капелана «Львівської політехніки», і о. Віталія Храбатина, референта зовнішніх відносин Пасторально-міграційного відділу УГКЦ.

Для того щоб час салезіанського християнсько-відпочинкового форуму можна було провести в комфортній і радісній атмосфері, організатори форуму пропонують учасникам особливі правила поведінки. Серед них – застереження щодо шкідливих звичок, заохочення до чистоти, тиші і порядку, попередження не застосовувати фізичної сили тощо.

Нагадаємо, що салезіанський форум «Слухаю серцем» триватиме протягом трьох днів, від 3 до 5 серпня. Ознайомитися з програмою та стежити за новинками форуму можна на сторінці Салезіанський форум Боско «Слухаю серцем».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.osbm.in.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next