АКТУАЛЬНО

Салезіанський ФК «Покрова» став найкращою дитячо-юнацькою школою футболу Львівської області 2018 року

Понеділок, 17 грудня 2018, 13:32
Під час урочистостей із підбиття підсумків футбольного сезону Львівської області ФК «Покрова», яким опікуються отці салезіани оголосили найкращою дитячо-юнацькою школою футболу 2018 року.

На святі були присутні голова Федерації футболу Львівської області Олександр Шевченко, представники федерації, президенти та директори футбольних команд, академій і шкіл. Почесну відзнаку кращим футболістам краю вручили президенту ФК «Покрова» священику Згромадження отців салезіан о. Анатолію Гецянину.

Говорячи про цьогорічну високу нагороду, о. Анатолій Гецянин каже: «Звичайно, це здобуття і праця всієї нашої команди. Тому хочу подякувати кожному тренеру, зокрема, за вклад і зусилля, за жертовність і виховання, а особливо о. Михайлу Чабану за невтомну працю в розвитку ФК «Покрова».

У футбольному клубі «Покрова» працює п’ятеро тренерів. Вони займаються із вихованцями, які поділені на 10 вікових груп, у кожній з яких в середньому 25-30 осіб. У найстаршій зараз грають футболісти, яким вже 16-17 років, а наймолодшим 6-7 років. Крім спортивного вишколу, хлопці вчаться командного духу та вміння співдіяти з іншими, вони відвідують заняття з катехизму, піврічні дні віднови духу тощо. «Звичайно, наші побажання є великими. Хочеться  завжди бачити гарні результати з нашої праці, - каже о. Анатолій, - але найбільше прагнемо виховати добрих християн і чесних громадян».

ФК «Покрова» не один рік поспіль займає першість України в різних футбольних турнірах. Неодноразово клуб вигравав першість міста серед спортивних шкіл. Команди брали участь і займали призові місця в міжнародних турнірах: на Салезіанських іграх у Словаччині і Хорватії. Хлопці щорічно мають можливість поїхати за кордон, дізнатися щось нового, познайомитися з іншими своїми однолітками, потоваришувати. До слова, зараз троє вихованців ФК «Покрови»  грають у клубах Словаччини.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://sdbua.net


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next