АКТУАЛЬНО

Сайт «Відповідальність за створіння» став лауреатом Конкурсу християнських сайтів

Четвер, 22 листопада 2012, 12:32
Сайт Бюро Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ із питань екології «Відповідальність за створіння» зайняв третє місце в Конкурсі християнських сайтів, у номінації «Християнські ЗМІ». Метою цього конкурсу є стимулювання розвитку християнських сайтів, а також визначення кращих із них.
Сайт Бюро Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ із питань екології «Відповідальність за створіння» зайняв третє місце в Конкурсі християнських сайтів, у номінації «Християнські ЗМІ». Метою цього конкурсу є стимулювання розвитку християнських сайтів, а також визначення кращих із них. У конкурсі взяло участь біля двохсот сайтів в одинадцяти номінаціях. Голосування проводилося двома етапами: народне, через соціальні мережі, а також оцінка журі. Бюро УГКЦ з питань екології висловлює щиру вдячність усім прихильникам нашого сайту, які проголосували на його підтримку.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

Довідка: Відповідальність за створіння – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би сприяв формуванню свідомості відповідальності за створений Богом світ, а також пропонував інформацію про шляхи її здійснення у повсякденному житті кожної людини. На сторінках сайту можна ознайомитися з екологічним вченням християнських Церков; дізнатися про актуальні ініціативи природоохоронного спрямування в житті Церкви; знайти матеріали для екологічної катехизи, молитви за збереження Божого створіння – природи та спеціальні богослужіння; а також отримати інформацію про те, яким може і має бути наш щоденний особистий практичний внесок в охорону та збереження довкілля.
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next