АКТУАЛЬНО

Секретар Конгрегації Східних Церков молився з українською громадою в Римі

Понеділок, 09 березня 2015, 15:36
8 березня у соборі Святої Софії в Римі відбулась Архієрейська Божественна Літургія, яку очолив владика Циріл Васіль, Секретар Конгрегації для Східних Церков.

Візит Архієпископа до української громади відбувся на запрошення о. Марка Семегена, настоятеля собору. У Божественній Літургії з ним співслужили представники ректорату та студенти Українського папського інституту Святої Покрови. Богослужіння супроводжував співом змішаний хор інституту Святої Покрови та папської колегії “Руссікум”. 

Владика Циріл у своїй проповіді звернувся до вірних із духовним словом, пояснюючи євангельський уривок про зцілення розслабленого, а після молитви висловив українській спільноті слова підтримки та солідарність “з українським народом, який переживає такі важкі часи випробування”. На згадку  про візит о. Марко подарував владиці Цірілу пам’ятну медаль Патріарха Йосифа (Сліпого), виготовлену з нагоди 30-х роковин його смерті.

 

Прес-служба товариства “Свята Софія”

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next