АКТУАЛЬНО

Секретар ПМВ провів реколекції в Угорщині

Понеділок, 26 березня 2018, 16:04
23-25 березня при українській греко-католицькій парафії Покрови Богородиці в Будапешті пройшли Великопісні реколекції. Дні духовної віднови проходили в центрі угорської столиці, у церкві Святого Михаїла, яка знаходиться на туристичній вулиці Ваці, 47, де українська громада щотижня збирається на богослужіння рідною мовою. Духовні науки провадив о. Андрій Гах, секретар Пасторально-міграційного відділу УГКЦ.

Основними темами духовних розважань були: «Молитва Ісуса. Сила молитви. Ісус розп’ятий на хресті. Досвід нашого життя. Дорогою до Емауса. Апостоли пізнають Христа! Селфі з Христом, який спасає світ».

На завершення о. Дам’ян Габорій, священик для українців у Будапешті, подякував отцю-реколектанту за чудові науки та нагадав, що отець Андрій не вперше бере участь у Божественних Літургіях з нашою громадою. Часто відвідував парафію з владикою Йосифом (Міляном) у рамках душпастирських візитацій парафії.

Під час великопісних реколекцій українці Будапешта та околиць мали можливість скористати з Тайн Покаяння та Євхаристії, а також глибше досвідчити Господа у своєму житті.

За інформацією прес-служби УГКЦ в Угорщині


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next