АКТУАЛЬНО

Секретар Синоду молоді у Римі отець Россано Сала SDB стане спеціальним гостем фестивалю «Вітер На-Дії» 15 вересня у Львові

Понеділок, 09 вересня 2019, 16:13
На фестивалю «Вітер На-Дії» до Львова прибуде спеціальний гість з Рима, салезіанин о. Россано Сала, спеціальний секретар Синоду Єпископів на тему «Молодь, віра та розпізнавання покликання» у жовтні 2018 року.

Отець Россано візьме участь у двох панелях під час Фестивалю:

1) Зустрічі з молоддю на тему «Сучасна молодь і Церква. Які ми є? Для кого ми є?»,

2) Зустрічі зі священниками УГКЦ та РКЦ (обов’язкова реєстрація за посиланням), під час якої поговорить про сучасні шляхи та інструменти євангелізації та душпастирства молоді, які пропонує Католицька Церква.

«Після Синоду отець Россано їздить по світові і зустрічається з молоддю та духовенством Католицької Церкви, говорить про те, чого очікують молоді люди від Церкви, а також Церква від молоді. Саме для цього ми запросили його до України і він з радістю погодився взяти участь у молодіжному фестивалю «Вітер На-Дії» у Львові», - розповідає отець Кароль Манік SDB, провінційний настоятель Згромадження салезіан Святого Івана Боско в Україні.

 (Відео запрошення): Довідка

Отець Россано Сала SDB займався виконанням місії салезіан серед молоді з 2000 по 2010 рік у салезіанських будинках Болоньї та Брешії спочатку як душпастирський і професійний аніматор, а потім як директор та декан.

З 2011 року він приєднався до академічної спільноти Папського салезіанського університету в Римі, де викладав фундаментальну теологію.

У 2012 році очолив кафедру «Молодіжне служіння» на богословському факультеті і досі є її надзвичайним професором.

З вересня 2016 року отець Россано став директором Журналу душпастирства молоді.

17 листопада 2017 р. Папа Франциск призначив його спеціальним секретарем XV звичайної Генеральної ссамблеї Синоду Єпископів на тему «Молодь, віра та розпізнавання покликання».

Пресслужба «Вітер На-Дії»


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next