АКТУАЛЬНО

Секретаріат Всецерковного Патріаршого Собору обговорив можливість невдовзі провести міжнародний онлайн-форум УГКЦ

Субота, 18 вересня 2021, 13:28
16 вересня 2021 року відбулася чергова онлайн-зустріч секретаріату Всецерковного Патріаршого Собору.

У роботі взяли участь секретар  VII сесії Патріаршого Собору о. д-р Роман Шафран, член Постійного Синоду УГКЦ владика Теодор Мартинюк, голова Пасторально-міграційного відділу УГКЦ владика Степан Сус, директорка Міжнародного інституту освіти, культури та зв'язків із діаспорою МІОК п. Ірина Ключковська, диякон Сергій Касянчук, директор представництва СКУ в Україні, о. Павло Цвьок, який здійснює служіння в Апостольському екзархаті для українців-католиків у Німеччині і Скандинавії, та інші члени секретаріату. 

Основним завданням зустрічі стало опрацювання можливості проведення міжнародного онлайн-форуму УГКЦ, який мав би підтримувати активними та актуальними процеси підготовки до VII сесії Патріаршого Собору, а також створити можливості для доповнення та оновлення його основних тем і завдань.

Аналіз ситуації показує, що пандемія буде тривати довший час, оскільки знаходить своє продовження в нових формах вірусу та шляхах його поширення. Саме тому онлайн-форум буде нагодою почути вірних із різних куточків світу, обговорити шляхи розвитку УГКЦ в нових постпандемічних умовах.

Пресслужба секретаріату VII сесії Патріаршого Собору

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next