АКТУАЛЬНО

Семінаристи Київської семінарії презентували постановку «Тернистий шлях Йосифа Сліпого»

Середа, 15 березня 2017, 15:16
11 березня 2017 року семінаристи Київської Трьохсвятельської духовної семінарії в м. Южне Одеської області презентували театральну постановку «Тернистий шлях Йосифа Сліпого», приурочену до 1025-річчя від дня народження патріарха Йосифа.

Як повідомляють на сайті семінарії, студенти мали нагоду нести та поширювати правду про величну й незламну постать – патріарха Йосифа Сліпого. «Його неодноразово засуджували, катували й принижували. Попри всі незгоди патріарх став одним із тих, за ким стояли тисячі мовчазних самотніх свідків, які були безпомічні перед радянською владою», - ідеться в повідомленні.

Театральну постановку, яку підготували семінаристи, презентували в актовій залі Навчально-виховного комплексу імені В'ячеслава Чорновола.

Початком цього заходу стало вступне слово о. Петра Маковецького, який наголосив на важливості постаті патріарха Йосифа Сліпого для нашої Церкви. Серед численних глядачів були присутні також представники (УПЦ КП) та Римо-Католицької Церков, яких об’єднав вечір, присвячений патріарху.

До програми постановки ввійшли сцени про ув’язнення та спокуси патріарха Йосифа, фрагменти документального фільму, а також пісні у виконанні семінарійного гурту «МетаНоя».

Закінченням вистави стала молитва «Отче наш» в намірі прослави слуги Божого патріарха Йосифа. Після цього прозвучав духовний гімн України «Боже великий, єдиний» та подячне слово о. Василя Колодчина.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next