АКТУАЛЬНО

Семінаристи здійснили моління Хресної дороги в колонії для неповнолітніх в’язнів в м. Прилуки

Вівторок, 19 квітня 2016, 13:12
16 квітня 2016 року у Прилуцькій виховній колонії семінаристи Київської Трьохсвятительської семінарії і священик Дмитро Горнакевич зустрілися з підлітками, вихідцями з усіх куточків країни.

Їх зараз у колонії близько 50 осіб. Перед очима вихованців та волонтерів постала Господня Хресна дорога - молитовні роздуми про страсті Христові, про досвід Великого посту як дороги покаяння. Координатором заходу став волонтер пенітенціарного душпастирства семінарист Іван Жуган.

Захід відбувся в актовому залі колонії та розпочався з проповіді о. Дмитра Горнакевича, який служить громаді УГКЦ міста Прилуки. Після цього відбулася спільна молитва Хресної дороги, в якій також взяли участь в’язні, а семінаристи супроводжували її цікавими презентаціями, відео та хоровим співом. Помолившись, усі присутні розділилися на декілька груп для спілкування. Під час бесіди хлопці мали можливість зробити для себе важливі висновки, а часто і висловлювали свою думку.

Тішить, що багато ув’язнених хлопців мають намір змінити своє життя і пізнати Бога якомога ближче. Прощання відбулося міцним рукостисканням з усмішками на обличчях.

Дякуємо адміністрації колонії за гостинний прийом, а ректорату семінарії і представникам Пенітенціарного душпастирства УГКЦ – за організацію події та співпрацю.

бр. Артем Арустамян, І курс КТДС

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next