АКТУАЛЬНО

Семінар для працівників руху «За тверезість життя» провели у Гошеві

Середа, 28 жовтня 2015, 13:14
22-23 жовтня 2015 року у с . Гошів, що на Івано-франківщині, відбувся семінар для працівників руху «За тверезість життя». Темою заходу було: «Духовно-психологічна праця з дітьми та підлітками, що проживають у дисфункційних сім’ях з алкогольною проблемою».

Вершиною семінару стала презентація посібника «Дорогою зцілення», в якому подаються інструкції щодо праці з дітьми та підлітками із сімей з алкогольною проблемою. Автори посібника о. Тарас Сидор,п. Ірина Яців та п. Роман Прочко, ділилися досвідом написання цієї праці, яка творилася за безпосередньою участю дітей з алкогольних сімей. «У родині, де панує алкоголізм, діти ростуть в атмосфері страху за батьків і перед ними, агресії, а також почуття самотності, непотрібності власним батькам. Ці дітки - немов сироти при живих батьках», - пишуть автори.

Сподіваємося, цей посібник стане добрим інструментом у руках душпастирів, психологів та вчителів у допомозі дітям, які зазнали ран у складному родинному середовищі.

о. Тарас Гадомський

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next