АКТУАЛЬНО

Священикам Бучацької єпархії розповіли про поняття та методи діяння новітніх релігійних рухів і сект

Вівторок, 10 червня 2014, 15:37
Семінар на тему "Поняття та методи діяння новітніх релігійних рухів і сект" для священиків Бучацької єпархії 10 червня 2014 року проводять представники Бюро Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ у справах новітніх релігійних рухів і сект.

Доповідач о. Томаш Франц (домініканець, Краків, Польща) подав загальну характеристику та окреслив методи діяння новітніх релігійних рухів і сект, зокрема розповів про психоманіпуляцію.

Питання про маніпуляцію в щоденному житті розкрив у своїй доповіді Олег Паска (Львів, Україна). А про  душпастирський досвід у роботі з людьми, які стали жертвою різного роду деструктивних угрупувань, розповів  о. Євгеній Дердзюк (Краснобруд, Польща).

Священиків зацікавила тема цього семінару, оскільки в парафії часто трапляються ситуації, коли потрібно професійно вирішити питання, порушувані доповідачами.

Прес-служба Бучацької єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next