АКТУАЛЬНО

Семінар з кар’єрного росту для глухих провели у Львові

Понеділок, 02 листопада 2020, 15:44
У Патріаршому домі у Львові у вихідні відбувся семінар-тренінг на тему «Кар’єрні можливості для глухих у посткарантинному світі: як розпізнати і скористатися».

Захід організувала референтура з питань глухих Відділу соціального служіння Патріаршої курії УГКЦ. Серед учасників - активні члени спільнот глухих людей кількох єпархій УГКЦ.

Серед практичних сторін тренінгу важливою була робота в групах для пошуку сильних сторін та ідентичності глухої людини. Глухі люди мають свою культуру побуту, жестову мову і в тому деякі переваги в дистанційному спілкування і праці. Це дозволяє припустити, що в посткоронавірусну епоху стає дедалі більше особливих можливостей з кар’єрного росту для осіб, які не чують.

Семінар був підсумковим у контексті проєкту «Розвиток душпастирства глухих і тих, хто недочуває», що розпочався кілька років тому. Попередні семінари фокусувалися на розвитку емоційних складових і комунікаційних особливостях в середовищі глухих.

о. Олег Лазуркевич,
референт з питань глухих ВСС
Патріаршої курії УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next