АКТУАЛЬНО

Семінаристи Київської семінарії відвідали Прилуцьку виховну колонію

Неділя, 30 березня 2014, 21:13
Семінаристи Київської Трьохсвятительської семінарії УГКЦ вже вкотре завітали до Прилуцької виховної колонії. Цього разу семінаристи разом з юнаками пережили Хресну дорогу у супроводі страсних пісень і духовної науки від отця-префекта Віталія Храбатина.

«Сподіваємось, що зерно надії запало декому з них глибоко в серце. Серця ж семінаристів тепер запалені думками про цих хлопців, адже вони мали змогу пересвідчитися, наскільки засуджені потребують нормального спілкування з іншими людьми та прийняття, жестів милосердя і любові, надії та віри в краще майбутнє, а особливо – молитви, яка здатна укріпити й довершити кожен позитивний результат нашої діяльності», - розповідає брат Олег Климончук, студент ІІ курсу.

Крім того, за словами семінариста, щоб зрозуміти хлопців у колонії, потрібно неабияке зусилля та бажання. «Існує чимало бар’єрів у спілкуванні з цими хлопцями. Це великий виклик перед священиками, а тим більше – перед семінаристами», - говорить він.

На завершення семінарійна спільнота склала слова подяки керівництву колонії за співпрацю і розуміння.

Департамент інформації УГКЦ 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next