АКТУАЛЬНО

Семінаристи КТДС показали високий результат на Всеукраїнському філософському турнірі

Понеділок, 28 листопада 2016, 21:34
28 листопада 2016 року в Київському університеті Бориса Грінченка відбувся I Всеукраїнський філософський турнір, в якому взяли участь команди провідних навчальних закладів різних регіонів України.

Серед учасників турніру була представлена також команда Київської Трьохсвятительської духовної семінарії у складі семінаристів Тараса Брацюня (IV курс), Леоніда Бізунова (V курс) та Павла Лоєка (ІІІ курс). Команду супроводжував префект і викладач семінарії отець Роман Островський.

Священик Олег Шепетяк, доктор філософських наук, професор кафедри філософії Київського університету імені Бориса Грінченка і викладач Київської Трьохсвятительської духовної семінарії, зазначив: "Всеукраїнський філософський турнір є важливою ареною презентації фахових компетентностей українських студентів та можливістю налагодити міжвузівське спілкування на студентському рівні. Студенти Київської семінарії не є фаховими філософами за своїм напрямом підготовки, однак вивчають низку філософських дисциплін. Те, що вони зуміли показати добрий результат серед представників провідних вітчизняних ВНЗ, свідчить про високий рівень семінарії як навчального закладу. Семінаристи знову довели, що Церква, яка заклала основи європейської освіти, продовжує відігравати в ній вагоме значення".

Змагаючись із командами студентів, які навчаються на філософських спеціальностях відомих вітчизняних ВНЗ, семінаристи посіли четверте місце, показавши високий рівень освітньої підготовки та критичного мислення.

«Сердечно вітаємо братів-семінаристів із чудовим результатом та бажаємо подальших освітніх і духовних досягнень», - сказав на завершення о. Олег.

Департамент інформації УГКЦ

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next