АКТУАЛЬНО

Семінаристи зі Львова відвідали Буковину

Понеділок, 08 квітня 2019, 12:44
5 квітня 2019 року, на запрошення Правлячого єпископа Чернівецької єпархії Йосафата Мощича, до Чернівців прибули семінаристи Львівської духовної семінарії Святого Духа.

У катедральному соборі Успіння Пресвятої Богородиці вони роздумували над стражданнями Христа, Його муками та безмежною любов’ю до нас під час Хресної  дороги.

Вихованці семінарії  за основу розважань взяли текст Хресної дороги кардинала Джанфранко Равазі – відомого бібліста, професора Католицької Церкви. Під час роздумів про страсті Христові кожен вірний мав змогу замислитися над своїм покликанням. Семінаристи запрошували молитися за християнську родину, місійні терени, добре покликання до священства. На завершення Хресної дороги адміністратор катедри подякував гостям  за спільну молитву та проповідь з музичним супроводом від імені єпископа.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.cv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next