АКТУАЛЬНО

Семінаристи зіграли у футбол із вихованцями Прилуцької підліткової колонії

Вівторок, 24 вересня 2013, 12:13
21 вересня, на свято Різдва Пресвятої Богородиці, семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії разом Із отцями Романом Пушкою та Дмитром Горнакевичем взяли участь у двох футбольних матчах із командами вихованців Прилуцької підліткової колонії в місті Прилуки. Метою організації заходу було дати зрозуміти вихованцям, що є люди, яким вони небайдужі, що вони потрібні, що про них пам’ятають і що вони також діти Божі.

Незважаючи на несприятливі погодні умови, матчі між вихованцями та семінаристами відбулися та супроводжувалися гарним настроєм. У перервах між таймами та після матчів представники обох команд мали можливість поспілкуватися між собою та виявити своє бажання організовувати такі товариські зустрічі й надалі.

Спільнота Київської Трьохсвятительської духовної семінарії щодня у своїх молитвах просить у Небесного Отця благодаті для вихованців Прилуцької колонії, а також для їхніх наставників.

Ректорат і семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії висловлюють щиру подяку отцю Костянтину Пантєлєю та працівникам Прилуцької виховної колонії за сприяння в допомозі організації футбольного заходу.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next