АКТУАЛЬНО

Семінаристи і військові здійснили паломництво до Страдча

Вівторок, 17 вересня 2013, 10:39
У неділю, 15 вересня, Центр душпастирства військовослужбовців Львівської духовної семінарії Святого Духа організував молитовне паломництво для солдатів строкової служби Центру забезпечення навчального процесу Академії сухопутних військ, що в с. Старичі на Львівщині, до Страдча. Про це повідомив бр. Андрій Хробак, cтудент Львівської духовної семінарії Святого Духа.

Цього дня військовослужбовці молилися на Божественній Літургії, під час якої мали можливість приступити до святих таїнств Покаяння та Пресвятої Євхаристії.

Відтак паломники взяли участь у молитовній Хресній дорозі та відвідали печери монастиря, який тут існував у XI-XII століттях. Перед від'їздом військові мали польовий обід та роздумували над подіями, які відбулися в історії святої Страдецької гори.

У заході взяв участь 41 юнак із різних міст України.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next