АКТУАЛЬНО

Сестра Наталя Мельник, ЗСПР, провела день духовної віднови для спільнот «Жива Вервиця» та «Матері в молитві»

Четвер, 08 березня 2018, 12:04
У парафії Успення Пресвятої Богородиці с. Великі Глібовичі Стрийської єпархії відбувся День духовної віднови для членів спільнот «Матері в молитві» та «Живої вервиці».

Темою духовних роздумів була «Молитва в житті християнина». На початку науки с. Наталя Мельник із Згромадження сестер Пресвятої родини разом із вірними роздумували над запитанням: ким для мене є Бог, до якого я молюся?  Відповідь на це запитання,  як запевнила сестра Наталя, є важливою запорукою успішної молитви, що наповнює радістю від «живої молитви».

Також учасники намагалися відповісти на запитання: яке моє ставлення до Бога? що мені Бог дав? Одним з пунктів науки були роздуми над  досвідом  молитви учнів Христових із книги Діянь апостолів. Після зустрічі в храмі відбулася ще одна зустріч у катехитичному класі з подружніми парами. Тут спільно роздумували про молитву, про самовиховання та виховання.

Відкривати Бога живого, Бога, який провадить і обдаровує, з готовністю слухати Його і з довірою виконувати  Його волю – з такою настановою учасники дня духовної віднови повернулися до своїх родин.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.stryi.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next