АКТУАЛЬНО

Сестра Пресвятої родини у нашій родині

Понеділок, 11 листопада 2013, 18:58
У реабілітаційному центрі «Преображення» смт Любеч на Чернігівщині 4-6 листопада велику радість приніс візит духовної гості з Києва. Сестра Миколая (Сусол) Згромадження Пресвятої родини радо відгукнулася на запрошення отця Костянтина Пантелея.

«Пробувши короткий час у цій спільноті «Преображення», хочу - може, це й дивно - приїхати сюди ще не один раз. Я особливо пережила там досвід спільної молитви – відчула живу присутність Бога. Мабуть, багато хто вважає цих жінок тими, які лише чогось потребують від інших. Натомість вони збагатили мене. Навіть самі не зауваживши того, обдарували миром, радістю і відчуттям простого щастя від присутності іншої особи, - ділиться враженням сестра Миколая. – Там неначе інший вимір часу – він триває по-іншому. І ще вражає готовність цих жінок до служіння у всіх, навіть найдрібніших речах: від приготування кави чи чаю до піклування про здоров’я».

Для  спільноти реабілітанток дуже цінним виявився досвід спільної молитви, праці та невимушеного спілкування з гостею. Сподіваємося, що з цим першим візитом закладеться гарна традиція взаємозбагачення через участь в житті одні одних.  Центр «Переображення» був заснований громадою Святого Петра і Павла міста Чернігова 2010 – 2011 року. У ньому надають допомогу жінкам, які опинилися у важких життєвих обставинах. Центр увійшов до мережі соціального партнерства недержавних організацій у Чернігівській області. Діяльність центру була представлена на Регіональній зустрічі партнерських організацій 4 липня 2013 року, що проходила у Чернігові.

http://prison-pastoral.blogspot.com/2013/11/blog-post_11.html

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next