АКТУАЛЬНО

Сестри служебниці готуються до VIII Провінційної капітули

Четвер, 07 грудня 2017, 09:52
У Провінційному домі Згромадження сестер служебниць у Львові відбулася передкапітульна конференція з опрацювання проекту стратегічного плану провінції Співстраждання Матері Божої в Україні на наступне п’ятиріччя.

На конференції були майбутні учасниці VIII Провінційної капітули, яка відбудеться у Львові 22–28 січня 2018 року.

На початку зустрічі с. Боніфатія Дяків, генеральна заступниця, коротко представила історію створення плану і структуру стратегії, яка розглядається у п’яти напрямках: виховному, соціальному, пасторальному, формаційному та адміністративному.

Гість конференції, п. Дмитро Якимець, більше пояснив сестрам поняття «стратегія», а також підкреслив, що досвід створення стратегії та її втілення впливатиме на новий рівень діяльності.

Під час роботи в малих групах сестри старалися побачити актуальний стан певного стратегічного напрямку в Провінції, роздумати над очікуваними результатами, діяльністю та завданнями, щоб втілити очікування, та індикаторами їх оцінки. Після цього сестри-модератори представляли напрацювання груп у великій групі. У подальшому ці матеріали будуть використані під час роботи VIII Провінційної капітули.

Божественні Літургії під час передкапітульної конференції разом із сестрами молилися та виголошували проповіді о. Йоан Школик, протоігумен Чину отців василіан, та о. Севастіян Дмитрух, ієромонах Студійського уставу. Сестра Мирослава Яхимець виступила з  доповіддю про  впровадження до молитви та роздуми над Божим Словом (Ів. 15, 1-11), що, як зізналися учасниці конференції, для них було дуже цінним.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ssmi-ua.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next