АКТУАЛЬНО

Сестри служебниці побували з катехитичною місією на південно-східних теренах України

Четвер, 21 червня 2018, 12:02
7-23 червня 2018 року на запрошення о. Василя Пантелюка, пароха церкви Святого Миколая в м. Дніпрі, с. Людмила Панасюк і с. Єроніма Вовчак перебувають на місіях на південно-східних теренах України.

Сестри організували і провели євангелізаційні та катехитичні зустрічі з дітьми, молоддю, старшими людьми, працівниками «Карітасу» в Дніпрі, а також зі спільнотою «Матері в молитві» при храмі Матері Божої Неустанної Помочі в Запоріжжі.

Сестри щоденно брали активну участь у богослужіннях у храмах УГКЦ Дніпра: Святого Миколая, який збудований у 2016 році, і Покрови Пресвятої Богородиці – храмі з 22-річним служінням у Дніпрі.

9 червня сестри разом із віруючими різних конфесій, представниками громадських організацій і небайдужими містянами пройшли ходою на підтримку сім’ї та християнських сімейних цінностей центром Дніпра.

Згідно з харизмою сестер служебниць, сестри місіонерки подбали і про красу Божого храму в Дніпрі, навівши лад із богослужбовими ризами, книгами, речима до Божественної Літургії, прибравши сам храм і напікши просфор для Божественної Літургії.

Сестра Єроніма теж взяла участь у важливій і довгоочікуваній події для прифронтового міста Волноваха – посвяченні і відкритті каплиці УГКЦ, яку звели зусиллями вірних Івано-Франківської архиєпархії і місцевої влади Івано Франківська.  

Як кажуть сестри, зустрічі з людьми цього регіону України підтвердили, з одного боку, велику відкритість, а з іншого – велику потребу в просвітництві християнського світогляду і цінностей. Вони дякують Богу за можливість послужити людям, а також провінційній настоятельці с. Мирославі Яхимець за благословення і о. Василю Пантелюку за запрошення на місії.

За матеріалами www.ssmi-ua.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next