АКТУАЛЬНО

Сестри служебниці провели катехитичний семінар «Від серця катехита до серця дитини»

Вівторок, 03 жовтня 2017, 16:15
У провінційному домі Благовіщення Божої Матері у Львові відбувся катехитичний семінар на тему: «Від серця катехита до серця дитини». До участі в заході були запрошені сестри служебниці, які займаються катехитичною діяльністю.

Учасників семінару привітала с. Емілія Вандич, заступниця провінційної настоятельки. Розпочав семінар о. Петро Майба, СДБ. У першій частині зустрічі він наголосив на трьох важливих моментах, які повинен поставити перед собою кожен катехит, розпочинаючи працю з дітьми, а саме: що є підставою для катехизації та як довести дітям важливість катехитичних занять; у чому полягає сенс життя людини і як я можу це пояснити дітям на заняттях; яким є мій вплив як особи, вихователя, катехита на кожну дитину, з якою я зустрічаюся.

У другій частині семінару с. Міріям Голуб зосередила увагу на практичних моментах: пригадала структуру катехитичного заняття, представила багато ігор, пісень, наочного матеріалу тощо.

Наприкінці сестри поділилися своїми проблемами, які виникають у їх катехитичній діяльності та обговорили виклики часу, що постають перед сучасним катехитом.

с. Марта Воловець, СНДМ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next