АКТУАЛЬНО

Сестри служебниці провели літній християнський табір у Львові

Четвер, 27 червня 2019, 09:39
Другий тиждень червня був пам’ятним для дітей з парафії Преподобної Йосафати Гордашевської, що у Львові – у цей час с. Єроніма Вовчак і дівчата з «Дому надії» організували і провели парафіяльний табір «Світло віри в моєму житті».

Табір відбувся у каплиці «Всіх святих українського народу», де служать сестри з соціального центру, у самому центрі і біля ораторії св. Луїджі Оріоне, де таборовиків гостинно прийняли отці оріоністи.

Діти разом з с. Єронімою роздумували про дар віри в житті кожного християнина і зокрема тих, які засвідчили свою віру життям – святих українського народу і преп. Йосафати Гордашевської, ювілей стоп’ятдесятилітня з дня народження та століття від дня переходу до вічності якої відзначаємо цього року.

Програма табору була досить насиченою і різноманітною: молитва, катехизація, ігри, танці – руханки, квест, естафети. Цікавим для дітей був також креативний майстер клас із малювання пластиліном від Роксолани Фірти, мешканки соціального центру.

Завершили табір паломництвом дітей, їхніх батьків, с. Єроніми Вовчак, с. Тетяни Головчак і Роксолани, аніматора табору, до Крехівського монастиря Святого Миколая отців василіан.

Діти і батьки дякували сестрам за організацію, цікаво і корисно проведений час і всі дякували Богові за можливість радісного відпочинку з Ним.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ssmi-ua.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next