АКТУАЛЬНО

Сестри cлужебниці провели реколекції для дівчат

Вівторок, 23 липня 2019, 14:15
З 17 по 21 липня 2019 року відбулися реколекції для дівчат у монастирі Згромадження cестер служебниць Непорочної Діви Марії у м. Надвірна на Івано-Франківщині.

У реколекціях взяли участь п’ятнадцятеро дівчат з Львівської та Івано-Франківської областей. Реколекції провели с. Дарія Пітулик, с. Андрея Якимець та с. Анастасія Заброцька.

Це був час спільної молитви і тиші, час ставлення собі запитань і пошуків відповідей, час слухання себе і слухання Бога, час радості і єдності у Христі.

Покровителькою реколекцій обрали преподобномученицю Тарсикію Мацьків, адже 18 липня виповнилося сімдесят п’ять років її мученицької смерті.

«Життя наше – безнастанна боротьба, і лиш з-під хрестів виростають душі геройські і шляхетні», - ці слова с. Тарсикії, що стали гаслом реколекцій, допомогли глибоко і по-новому подивитися на життя, інакше, аніж ми звикли бачити і сприймати речі в сучасному світі.

Також важливою частиною реколекцій було роздумування над Словом Божим, пізнання себе та застанова над своїм життям.

«Господь подарував нам чудові дні та гарний настрій, дякуємо Йому за все!» - кажуть учасники реколекцій.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://www.slovnyk.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next