АКТУАЛЬНО

Сестри служебниці провели в Яремчі табір для соціально незахищених дітей

Вівторок, 09 липня 2019, 15:18
1-8 липня 2019 року в Яремчі, у молодіжному центрі «Карпати», сестри служебниці у співпраці з отцями василіанами провели християнський табір для п’ятдесяти дітей-учасників благодійної програми «Міст Надії». Такі табори сестри проводять щорічно, починаючи із 2002 року, завдяки добродіям і жертводавцям з України та з-за кордону.

«Зійди вгору» – такою була тематика табору. Під час катехитичних занять потребуючі діти мали нагоду разом із сестрами мандрувати сторінками Святого Письма, ближче познайомитися з цікавими біблійними уривками, пов’язаними з горами, та побачити своє життя у світлі Божого Слова.

Центром кожного дня була Божественна Літургія, яку служив для дітей о. Михайло Лехновський, ЧСВВ. Під час проповідей отець Михайло дуже цікаво, творчо намагався донести до дитячих сердець важливі правди християнської віри, що Господь їх дуже любить, чекає, прощає та завжди є поряд.

Аніматори бр. Христофор Кушпіт, ЧСВВ, п. Леся Рак та Олена Борейко докладали багато зусиль та вмінь, щоб діти цікаво проводили час в різних конкурсах, іграх і розвагах. Також сестри служебниці провели для дітей кілька майстер-класів – розпис керамічних горняток, виготовлення свічок, іграшка-антистрес, малювання гарячим пластиліном тощо.

Діти були дуже задоволені табором, знайшли нових друзів, стали більш відкритими та впевненими у собі.

Сестри служебниці вдячні усім добродіям, які підтримали цей табір своєю лептою, а особливо своєю молитвою та бажанням принести дітям, які опинилися у нелегкій життєвій ситуації надію та любов.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами ssmi-ua.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next