АКТУАЛЬНО

Сестри служебниці запрошують на моління перед мандрівною іконою з мощами блаженної Йосафати

Середа, 23 листопада 2016, 11:49
22 листопада 2016 року до Львова прибула мандрівна ікона з мощами блаженної Йосафати, співзасновниці Згромадження сестер служебниць. Ікона написана словацьким іконописцем і була посвячена Главою і Отцем УГКЦ Блаженнішим Святославом у 2013 році, під час посвячення Патріаршого собору.

У той самий час відбулася Поширена рада Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії під проводом генеральної настоятельки с. Тереси Слоти, в якій брали участь провінційні настоятельки всіх провінцій, де служать сестри служебниці. На цій зустрічі прийнято рішення в рамках підготовки до 125-літнього ювілею Згромадження, що припадає на 2017 рік, проводити моління перед іконою блаженної Йосафати, яка буде символом єдності Згромадження в усіх країнах перебування сестер служебниць.

Ця ікона вже відвідала монастирі сестер служебниць та греко-католицькі парафії Канади, США, Австралії, Бразилії, Аргентини, Італії, Сербії, Словаччини та Польщі.

В Україні ікона перебуватиме до липня 2017 року й відвідає всі монастирі сестер служебниць Української провінції. Про місця та час перебування ікони можна дізнатися на сайті сестер служебниць.

Запрошуємо вірних на моління перед іконою блаженної Йосафати. Віримо, що блаженна Йосафата, яка за свого земного життя була перейнята духом служіння ближнім, у цей Рік дияконії буде для усіх вірних знаком надії на Божу присутність у житті нашого народу.

Сестри служебниці Непорочної Діви Марії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next