АКТУАЛЬНО

Сестри служебниці презентують книгу «Слугині Світла»

Понеділок, 23 квітня 2012, 11:30
20 квітня 2012 року в провінційному домі cестер cлужебниць Непорочної Діви Марії в м. Львові відбулася презентація книги Ольги Кіс «Слугині Світла». Сестри служебниці мали змогу торкнутися святого життя своїх попередниць, котрі повсякчас свідчили про Світло - Христа, служили Йому та своєму народові.
20 квітня 2012 року в провінційному домі cестер cлужебниць Непорочної Діви Марії в м. Львові відбулася презентація книги Ольги Кіс «Слугині Світла». Сестри служебниці мали змогу торкнутися святого життя своїх попередниць, котрі повсякчас свідчили про Світло - Христа, служили Йому та своєму народові. В основу написання книги лягли скарби життя десяти монахинь, які присвятилися служінню Богові. Двоє з них, с. Порфирія Грень та с. Мирона Шклянка, доживши до 90-літнього віку, збагатили слухачів своєю присутністю та поділилися деякими сторінками свого життєвого шляху. «Завдяки їхньому свідченню та посвяті в часи підпілля до згромадження вступили нові покоління, представниками яких були присутні на презентації с. Марта Козак, заступниця головної настоятельки Згромадження ССНДМ, с. Надія Котур, провінційна настоятелька, та сестри настоятельки спільнот сестер служебниць в Україні», - відзначають сестри. Автор книги п. Ольга Кіс відкрила свій задум представити світові десятьох слугинь Світла з цілої плеяди сестер служебниць, служіння яких було тихим, проте промовистим. Книга вийшла друком у видавництві «Місіонер», котре представили на презентації о. Роман Безпалько, головний редактор, та п. Любов Серпінська, головний бухгалтер.  

Прес-служба Сестер служебниць

Додаток:

Анонс презентації

22 квітня, у неділю, презентація книги «Слугині Світла» відбудеться у м. Жовква на Львівщині, в народному домі Просвіта (початок о 16.00). 26 квітня, у четвер, книга буде представлена у Тернополі в рамках третього Всеукраїнського фестивалю української книжки «Джура-фест». Презентація «Слугинь Світла» розпочнеться о 16.00 в конференційному залі Українського дому «Перемога» за адресою: бульвар Т. Шевченка, 27, м. Тернопіль. У містах Червонограді, Сокалі та Белзі Львівської області презентація книги запланована на 3-4 червня 2012 року. Запрошуємо усіх «доторкнутися до святого життя сестер служебниць»!
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next